Momenteel wordt er hard gewerkt om de Hoofdweg van Emst te vernieuwen. Wat betekent dat voor ’t Smallert? Wij zijn gewoon bereikbaar! Ons advies is om via de A50/Vaassen te komen, dat is de makkelijkste weg.

A50/Vaasen:

Kom je via de snelweg A50? Kies dan voor afslag 26 Vaassen/Terwolde. Ga bij alle drie rotondes rechtdoor, ook als het bord zegt dat je voor Emst een omleiding moet volgen. ’t Smallert ligt namelijk altijd voor de wegwerkzaamheden en daarom ondervind je er vanaf deze kant (= Vaassense kant) geen hinder van. 

Epe:

Kom je vanaf de kant van Epe? Je kunt ervoor kiezen om dan de A50 op te gaan en er bij afslag 26 weer af te gaan want dat is maar 1 afslag verderop. Volg dan de beschrijving zoals hierboven.

Wanneer je niet via de snelweg gaat, rijd dan via de Hoofdweg richting Emst. Daar zul je wat oponthoud ervaren doordat er 1 rijstrook beschikbaar is in Emst. Niets onoverkomelijks, duurt alleen een paar minuten langer. De weg zal dit jaar 3x een week volledig afgesloten zijn. Volg dan de borden van de omleiding of ga via de snelweg A50 bij afslag 26 eraf en volg de instructies van de route A50/Vaassen zoals hierboven aangegeven.