Als enige cultuurhistorische kwekerij in Nederland verstaan wij ons vak. Wij gebruiken een duurzame en ambachtelijke manier van kweken. Onze vissen krijgen de tijd en ruimte om te groeien. Ze worden gevoerd met korrels die veel mineralen en eiwitten bevatten. Daarbij zwemmen zij in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein. Deze combinatie zorgt ervoor dat er een topkwaliteit vis ontstaat! Onze vissen zijn bekroond met het keurmerk ”Erkend Veluws Streekproduct”.
 
Deze smakelijke forellen en zalmforellen zijn vers verkrijgbaar voor in de pan, oven of voor op de barbecueOok roken wij onze vis op ambachtelijke wijze in onze houtgestookte rooktonnen. Heerlijk voor op een stokbroodje, in een groene salade, pasta, sushi of voor bij de borrel.
 
Openingstijden:
verkoop verse en gerookte vis: dagelijks vanaf 09.00 uur. Indien de voorraad verse vis na 16.00 uur op is, is het die dag helaas niet meer verkrijgbaar. Daarom kun je verse vis beter van tevoren even bestellen. 
rondleiding forellenkwekerij: 
1 april t/m 31 oktober dagelijks geopend (rondleidingen om 11.00, 13.30 en 15.30 uur)
1 november t/m 31 maart gesloten
 
Beide kerstdagen, nieuwjaarsdag en Koningsdag gesloten.