Kom eens langs om een kijkje te nemen in ons sfeervol ingerichte winkeltje met creaties uit eigen atelier. Geen standaard massaproductie maar unieke kaarsen die je nergens anders vindt. De verscheidenheid aan kaarsen is groot. Dinerkaarsen, fakkels, ballonkaarsen, zandkaarsen maar ook sprookjeskaarsen worden allemaal met de hand gemaakt. Tevens is er een kaarsencollectie van gerecyclede paraffine.
 
Gelegenheidskaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag of bruiloft maken van je cadeau echt iets persoonlijks. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een naam, datum of foto. Voor begrafenissen en herdenkingsdiensten maken wij regelmatig passende kaarsen. Ook kunnen we bijvoorbeeld bedankjes voor bruiloften, kaarsen met een (bedrijfs-)logo en kaarsen voor (kerst)pakketten verzorgen. Op verzoek stellen we Veluwse (kerst)pakketten samen, natuurlijk ook in combinatie met onze ambachtelijk gerookte vis.
 
Op verzoek kunnen wij je via de mail voorbeelden van van de verschillende mogelijkheden sturen: info@smallert.nl. Zo kun je in samenspraak een kaars laten maken, geheel naar eigen smaak en wens. De levertijd op bestellingen is vaak 1 week, dus bestel op tijd!
 
Maatwerk kan ook door ons geleverd worden. Die ene speciale kandelaar, die afwijkende maat kaarsen die nergens te vinden is, het opmaken van schalen; in overleg is veel, heel veel mogelijk. Neem wel altijd je kandelaar of standaard mee zodat wij de exacte maten kunnen nemen. 
 
De getoonde foto’s van onze kaarsencollectie zijn seizoensgebonden, het assortiment in de winkel kan verschillen met de foto’s op de website.