Forelvissen is voor iedereen. Jong of oud, iedereen kan het. En wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes te gaan vissen? Daarom kun bij ’t Smallert jouw viskinderfeestje vieren. Spannend, educatief en vooral een feestje dat je nooit meer zal vergeten!
 
Onder begeleiding van een visgids ga je op woensdag- of zaterdagmiddag (op zaterdagen t/m 31 maart mogelijk) van 14.00 tot 16.30 uur vissen. De visgids legt uit hoe je het beste kunt vissen, hoe je met het materiaal omgaat en hoe je op diervriendelijke wijze met je gevangen vis omgaat. Want respect voor de vis staat altijd voorop!
 
Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. Deze mag je dan meenemen naar huis zodat je thuis iedereen blij kan maken met een overheerlijke forel. Voor een viskinderfeestje hebben we een minimaal aantal deelnemers van 5 gesteld. In de prijs van € 10,50 per persoon zitten alle benodigdheden waaronder hengels, een schepnet, aas en begeleiding inbegrepen. Tot slot is het van belang dit feestje van tevoren te reserveren.
 
Viskinderfeestje: € 10,50 p.p. (uitsluitend op reservering, in de winter weersafhankelijk)
wanneer woensdagmiddag en zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur
leeftijd vanaf 6 jaar.
aantal vanaf 5 personen
reserveren noodzakelijk