Vanwege het coronavirus is onze horeca gesloten.
 
 
Zaal:
Op 't Smallert beschikken we over een mooie zaal die door middel van een schuifwand afgesloten kan worden voor meer privacy. Veel gebruikt voor feestjes, verjaardagen, reünies, buffetten en vergaderingen. Afhankelijk van de gelegenheid en opstelling is er plaats voor 40 tot 60 personen in deze zaal. Met het voorstuk erbij kunnen daar nog eens 20 personen extra bij. 
 
Tent:
Is je gezelschap groter? Is de zaal al gereserveerd door een andere groep of heb je liever een wat informelere sfeer? Geen nood! In onze ronde tent is het zeker net zo leuk en gezellig! Een mooie houten bar in het midden, tafels en statafels zorgen voor een leuke sfeer, ons lekkere eten en drinken maakt het af. In de tent kunnen we dezelfde arrangementen serveren als in de zaal. 
 
Let op:
Zowel in onze tent als in onze zaal is het niet toegestaan eigen consumpties te nuttigen. Beide ruimtes zijn alleen te gebruiken in combinatie met een groepsarrangement van 't Smallert. Zowel de tent als de zaal wordt niet verhuurd zonder arrangement van 't Smallert.