Sinds dit voorjaar is onze avonturenvijver 4 geopend en kun je daar prachtige steuren, meervallen en karpers vangen. En net als onze huisgekweekte forellen zijn ook deze vissen weer van absolute topkwaliteit.

We hebben hard gewerkt om de vijver daarvoor in topconditie te maken. Tot eind 2019 was deze vijver nog een speelvijver voor kinderen, nu zijn de bootjes op het droge gehesen, werd er nieuwe beschoeiing in de vijver gemaakt, de vijver is uitgediept en mooi aangeplant zodat de vijver echt gescheiden is van het speelpark. 

Vanaf voorjaar 2020 kun je dus mooie, sterke en bijzondere vissen aan de haak slaan in onze catch&release vijver. Nadat je ze weerhaakloos hebt gevangen is het uiteraard wel de bedoeling dat je ze netjes en onbeschadigd weer terugzet in het water. De soorten die je hier kunt vangen zijn schubkarper, spiegelkarper, rijenkarper (allemaal op natuurlijke wijze in onze hengelvijvers geboren!), baeristeur, guelden staedti-steur en albinomeervallen. De karpers variëren van 1 tot maar liefst 17 kg in gewicht, de steuren en de meervallen zijn tot ongeveer een meter lang.

Vissen op avonturenvijver 4 gaat in sessies van 2¼ uur. Deze sessies starten om 08.00/10.15/12.30/14.45 uur. De kosten zijn € 8,00 per sessie. Gebruik van een eigen onthaakmat en schepnet is niet toegestaan en daarom moet je deze van 't Smallert gebruiken. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Het je zelf geen materiaal? Geen nood! Hebben wij te huur.

Artikel Prijs
hengelhuur 6,00 + 10,00 borg
schepnethuur verplicht van 't Smallert, geen extra kosten
onthaakmathuur verplicht van 't Smallert, geen extra kosten
   
verschillende soorten aas vanaf € 2,00

Openingstijden: 

Catch&release vissen kan het hele jaar door dagelijks in sessies van 2¼ uur die starten om 08.00/10.15/12.30/14.45 uur.

Koningsdag, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.