Ons speelpark is weer geopend. We krijgen hier veel vragen over. De meest gestelde vraag is: ‘Kunnen we reserveren?’ We hebben besloten dit niet te doen. En wel om de volgende redenen.

We weten nog niet precies hoeveel mensen we toe kunnen laten. Dat is echt afhankelijk van hoe het in de praktijk gaat werken. En met name van het (hopelijk goede) gedrag van onze bezoekers. We gaan hier dus proefondervindelijk achter komen. We hebben dit nou eenmaal nog niet eerder bij de hand gehad. Verder zou het zo kunnen zijn dat er veel reserveringen in de middag willen komen. Dat zou betekenen dat we anderen die eerder willen komen moeten weigeren en we een behoorlijk deel van de dag met een ‘leeg’ park zitten.

Tijdsloten zien we niet zitten omdat het bij ons niet ongebruikelijk is dat een deel van de familie aan het vissen is en de anderen lekker in het speelpark zijn. Tijdsloten zijn dan niet werkbaar omdat de één dan wel mag blijven om te vissen maar de rest naar huis moet om hun tijdslot voorbij is.

En last but not least: We zouden een reserveringssysteem online moeten zetten en bijhouden. Dat is interessant wanneer je een groot park bent met een hoge entreeprijs. Wij zijn een klein park en je betaalt bij ons slechts € 4 om naar binnen te kunnen voor je dagje uit…

Ons advies: kom op tijd, wees flexibel en vooral niet boos als je er niet meer in kunt. Wij doen ons best en meer kunnen we niet doen. Wanneer ons park of de visvijvers vol zijn, geven we dit aan via de pop-up van deze site.

Onze openingstijden en tarieven vind je hier.
Onze coronamaatregelen vind je hier.
Voor meer info over onze camperplek klik je hier.
Verder nog vragen? Bel of mail ons.
 
Gezinspark, kaarsenmakerij en forellenkwekerij ’t Smallert
Smallertsweg 8
8166 KD Emst
0578-661621
www.smallert.nl
info@smallert.nl
 
KVK-nummer: 0803 1110 0000
BTW-nummer: 8015 30 490 B01 

NL88 RABO 0364459093