Extra bericht voor tijdens de zomervakantie: Voor het vissen kun je niet reserveren. Omdat we vanwege coronamaatregelen minder vissers aan de vijver kunnen toelaten kan het zijn dat er een vijver uitverkocht raakt. Voor het forelvissen is er dan vaak op een andere forelvijver nog plek, voor de avonturenvijver betekent het dat je de pech kunt hebben dat je niet terecht kunt in de sessie van je keuze. We vragen hiervoor je begrip, het is niet anders. Als tip geven we je mee dat het meestal in de ochtend minder druk is. En het kan helpen op tijd te komen, een half uur, 3 kwartier voor de start van de sessie.  Voor het speelpark kun je niet reserveren en dat is ook niet nodig. Ons park is ruim opgezet en er is plek genoeg. Ook nu er 1,5 meter afstand gehouden moet worden.
Onze openingstijden en tarieven vind je hier.
Onze coronamaatregelen vind je hier.
Voor meer info over onze camperplek klik je hier.
Wanneer je iets bespreken wilt vragen wij je, wanneer je dit niet telefonisch of via de mail wilt doen, om eerst een afspraak te maken. Doordat we maar met een klein clubje aan het werk zijn hebben we over het algemeen geen speling om met je om tafel te gaan zitten. Bedankt vast voor je begrip.
 
Verder nog vragen? Bel of mail ons.
 
Gezinspark, kaarsenmakerij en forellenkwekerij 't Smallert Smallertsweg 8 8166 KD Emst 0578-661621 www.smallert.nl info@smallert.nl
 
KVK-nummer: 0803 1110 0000 BTW-nummer: 8015 30 490 B01 
NL88 RABO 0364459093