Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

kindervismiddag op de avonturenvijver

1 juli 2020 @ 14:30 - 16:30

€12,50

Wegens het grote succes van de voorgaande edities organiseren we op woensdag 1 juli een kinderworkshop vissen op de avonturenvijver.
Deze activiteit is speciaal voor kinderen die het leuk en spannend vinden om te vissen maar die de vissen niet mee willen nemen. Daarom vissen we op de avonturenvijver volgens het catch&release principe. Je vangt de vis weerhaakloos en je zet ‘m direct weer terug in het water. In de avonturenvijver kun je steuren, karpers en meervallen vangen.

Voor € 12,50 per persoon kun je hier aan meedoen. De prijs is inclusief het gebruik van een hengel, onthaakmat, aas, een visgids die de fijne kneepjes uitlegt, een glaasje ranja met iets lekkers en een visdiploma! Om 14.30 uur starten we met vissen onder begeleiding van een visgids. Hij legt je uit hoe je het beste kunt vissen en geeft je tips om je vangkans te vergroten. Je mag zo veel vissen vangen als je kunt. De kindervismiddag duurt tot 16.30 uur.

Per kind mag er één begeleider (ouder) gratis naar binnen. Maar wanneer je als begeleider ook wilt vissen kan dit natuurlijk ook. Een leuke activiteit om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te doen! Leeftijd vanaf 6 jaar. Vol is vol, dus geef je snel op door een mail te sturen naar info@smallert.nl.

Gegevens

Datum:
1 juli 2020
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , , , ,

Locatie

’t Smallert

Organisator

’t Smallert
Telefoon:
0578-661621
E-mail:
info@smallert.nl
Site:
www.smallert.nl