Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

geannuleerd: opening avonturenvijver 4: catch&release

maart 30 @ 08:00 - 17:00

I.v.m. de regels die het RIVM heeft opgesteld t.a.v. het coronavirus is de officiële opening van avonturenvijver 4 geannuleerd. De vijver zal vanaf maandag 30 maart geopend zijn om te vissen maar alle festiviteiten komen te vervallen.

Op 28 maart, tijdens onze open dag, zal avonturenvijver 4 geopend worden en kun je daar prachtige steuren, meervallen en karpers vangen. En net als onze huisgekweekte forellen zijn ook deze vissen weer van absolute topkwaliteit.

We hebben hard gewerkt om de vijver daarvoor in topconditie te maken. Vorig jaar was deze vijver nog een speelvijver voor kinderen, nu zijn de bootjes op het droge gehesen, werd er nieuwe beschoeiing in de vijver gemaakt,  de vijver is uitgediept en wordt mooi aangeplant zodat de vijver echt gescheiden is van het speelpark. 

Vanaf eind maart kun je dus mooie, sterke en bijzondere vissen aan de haak slaan in onze catch&release vijver. Nadat je ze weerhaakloos hebt gevangen is het uiteraard wel de bedoeling dat je ze netjes en onbeschadigd weer terugzet in het water. De soorten die je hier straks kunt vangen zijn schubkarper, spiegelkarper, rijenkarper (allemaal op natuurlijke wijze in onze hengelvijvers geboren!), baeristeur, guelden staedti-steur en 2 albinomeervallen. De karpers variëren van 1 tot maar liefst 17 kg in gewicht, de steuren en de meervallen zijn tot ongeveer een meter lang.

Op zaterdag 28 maart om 10.00 uur knippen we het lint door en is de vijver officieel geopend!

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Locatie

’t Smallert

Organisator

’t Smallert
Telefoon:
0578-661621
E-mail:
info@smallert.nl
Website:
www.smallert.nl