Geldt de entree voor het park ook voor volwassenen?
Ja, voor iedereen vanaf 3 jaar. Daarvoor bieden we je een mooi park, gratis toiletbezoek en gratis parkeren. Met dit kaartje kun je niet alleen het speelpark bezoeken maar je kunt ook een rondleiding volgen langs de forellenkwekerij en kijken bij het vissen.
 
Geldt de entree voor de kaarsenmakerij ook voor volwassenen?
Ja, voor iedereen vanaf 4 jaar. De kaarsenmakerij bestaat uit 2 gedeelten: een winkeltje en een workshopruimte. Voor het winkeltje heb je geen kaartje nodig, voor de workshopruimte wel. Waarom? Om te voorkomen dat de workshopruimte vol staat met kijkers en mensen met een geldig kaartje er niet terecht kunnen omdat het vol staat. En het is toch ook veel gezelliger om met z’n allen kaarsen te maken? Ga je wel naar de workshopruimte en maak je geen kaarsen? Dan krijg je van ons een setje kaarsen mee. Dus altijd kaarsen voor je kaartje, al dan niet zelfgemaakt.
 
Als ik alleen kom kijken bij het vissen, heb ik dan ook een entreekaartje nodig?
Ja, je hebt dan een entreekaartje voor het park of een seizoenskaart nodig. Van 1 april tot en met 31 oktober is het park geopend. Dan geldt er voor iedereen vanaf 3 jaar een entreetarief. Kom je vaker kijken bij het vissen? Dan is een seizoenskaart een goede optie. Die kost € 20,00, je hebt ‘m na 4 bezoekjes er al uit. Spaarkaarthouders mogen per bezoek 1 persoon gratis meenemen in het park.
 
Kan ik bij jullie pinnen?
Ja, dat kan. Je kunt bij ons contant betalen of pinnen. Creditcards worden niet geaccepteerd.
 
Mag ik mijn hond meenemen?
Ja, je hond mag aangelijnd mee het park in. In het restaurant is je hond helaas niet toegestaan, zwemmen is niet de bedoeling en we vinden het fijn als je ‘m buiten het park uitlaat. 
 
Waarom moet ik mijn consumpties direct afrekenen?
Zo kunnen er geen misverstanden bestaan over het wel of niet afgerekend hebben. Doordat bestellingen niet alleen in het restaurant of op het terras genuttigd worden maar in het hele park is het voor ons onmogelijk bij te houden wie er wel en niet betaald heeft. Daarom direct afrekenen.
 
Moet ik reserveren? 
Voor de entree van het park hoef je niet te reserveren. Voor de kaarsenmakerij is het aan te raden. Voor het vissen geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Je kunt hiervoor niet reserveren. Voor groepen geldt: altijd reserveren, dan kom je niet voor verrassingen te staan.
 
Gevonden voorwerpen:
Bijna dagelijks wordt de voorraad gevonden voorwerpen aangevuld met nieuwe vondsten. Gevonden voorwerpen worden ongeveer 2 weken bewaard.