Als enige cultuurhistorische kwekerij in Nederland verstaan wij ons vak. Wij gebruiken een duurzame en ambachtelijke manier van kweken. Onze vissen krijgen de tijd en ruimte om te groeien. Ze worden gevoerd met korrels die veel mineralen en eiwitten bevatten. Daarbij zwemmen zij in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein. Deze combinatie zorgt ervoor dat er een topkwaliteit vis ontstaat! Onze vissen zijn bekroond met het keurmerk ”Erkend Veluws Streekproduct”.
 
Deze smakelijke forellen en zalmforellen zijn vers verkrijgbaar voor in de pan, oven of voor op de barbecueOok roken wij onze vis op ambachtelijke wijze in onze houtgestookte rooktonnen. Heerlijk voor op een stokbroodje, in een groene salade, pasta, sushi of voor bij de borrel. We bezorgen momenteel ook OMEGA-3 pakketten in Apeldoorn en de Gemeente Epe. In dit pakket zit verse en gerookte vis t.w.v. € 25. Meer info vind je hier. Voor de thuisroker hebben we een pekelpakket en er is een 20% kortingsactie op onze grote verse forellen.
 
Openingstijden:
verkoop verse en gerookte vis: dagelijks vanaf 09.00 uur. We hebben een dagverse voorraad in onze koelvitrine. Deze dagvoorraad wordt tot 16.00 uur aangevuld. Daarna geldt; op=op! Daarom kun je verse vis het beste even van tevoren bestellen via 0578-661621. Onze verse vis is ook diepgevroren verkrijgbaar.
rondleiding forellenkwekerij: 
Vanwege het coronavirus worden er momenteel geen rondleidingen gegeven.
 
Koningsdag zijn we dit jaar geopend, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.