Vanwege het coronavirus is onze horeca gesloten. We bezorgen wel eten en drinken aan de visvijver. Het is ook af te halen aan het loket.
 
Lekker eten en drinken:
Dat mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een gezellig dagje uit. Daarom hebben we een fijne menukaart voor je samengesteld. Op ons à la carte-menu vind je voor een ieder wat wils en ook voor elke portemonnaie. Zo staan er tosti’s, frietjes en snacks op de kaart. Maar ook onze vis is goed vertegenwoordigd op de menukaart! Met frietjes of boerenbrood. Onze uitsmijters maken we ook op dikke sneden boerenbrood en ook plate service-gerechten zijn goed vertegenwoordigd op onze kaart. Bijvoorbeeld gebakken forel met amandelboter of kipsaté met frietjes en salade. 
 
Kom je met een grotere groep? Dan behoren onze verschillende barbecues, buffetten en broodmaaltijden ook tot de mogelijkheden. Bestaat jouw gezelschap uit echte lekkerbekken? Misschien is het Smallertbuffet dan iets voor jullie! Een zeer smaakvol buffet met uitsluitend vis uit eigen kwekerij.
 
(Dag)restaurant:
Ons (dag)restaurant heeft een eigentijds interieur. Sfeervol en modern waar een ieder zich op zijn gemak zal voelen. Het restaurant kunnen we, na reservering, gemakkelijk omtoveren tot een sfeervolle ruimte waar je je gezelschap kunt ontvangen voor bijvoorbeeld koffie met gebak of een heerlijk buffet. Daarnaast is deze ruimte ideaal als vergaderruimte. Een deel van het restaurant is door middel van een schuifwand af te sluiten waardoor er meer privacy gecreëerd wordt.
 
Tent:
Op ons park staat ook een ware ”circustent” met tuinmeubilair. Deze is zeer geschikt voor grote gezelschappen. Een mooie ronde houten bar in het midden van de tent maakt het serveren van drankjes tijdens feesten en partijen een fluitje van een cent. De tent wordt regelmatig ingezet voor groepen die gebruik willen maken van een buffet, barbecue of voor ontvangst met koffie en iets lekkers. De tent is alleen te gebruiken in combinatie met een horecareservering.
 
Let op!
In onze zaal, tent of op ons terras mogen geen zelf meegebrachte consumpties genuttigd worden. Op de picknicktafels in het park mag dit wel. Zelf meegenomen barbecues, kookplaten, koffiezetapparaten e.d. zijn niet toegestaan op ons park. Ook karren, tassen en koelboxen vol eten en drinken zijn niet toegestaan. Houd je hoeveelheid zelf meegebrachte eten en drinken tot in alle redelijkheid.
 
In onze zaal, tent en op ons terras is een consumptie verplicht. Om misverstanden te voorkomen vragen wij je de consumpties direct af te rekenen. Per tafel wordt er 1 rekening opgemaakt die niet apart afgerekend kan worden. Groepsreserveringen dienen in één keer te worden afgerekend. Dat kan contant of met de pin.