Terras en dagrestaurant:
Ons dagrestaurant en terras zijn dagelijks geopend. Voor je naar het restaurant gaat vindt er een controlegesprek plaats om te kunnen peilen of iedereen in goede gezondheid verkeert. Ook moet je je handen ontsmetten voor je het dagrestaurant betreedt.  Wanneer je op het terras of in het restaurant plaatsneemt vragen wij je je gegevens achter te laten.
Menukaart:
We hanteren een kleine maar fijne menukaart met broodjes, snacks en lunchgerechten. Je vindt op onze menukaart o.a. boerenbrood met onze overheerlijke gerookte vis uit eigen kwekerij, frietjes, drankjes en ijsjes.
Je kunt ook, uitsluitend na reservering een dag van tevoren, een heerlijke high tea bestellen. Onbeperkt thee (of koffie) gecombineerd met een etagère lekkere hapjes. De kosten hiervoor zijn € 15,50 per persoon. Het assortiment van de high tea kan wisselen maar over het algemeen vind je fudge, nougat, petit fours, brownies, muffins, maccarons, scones, minisaucijsjes en sandwiches op de etagère.
Groepen:
Een onderwerp waar we geen pasklaar antwoord op hebben. Met maatwerk is er wel het één en ander mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@smallert.nl. Wanneer je iets bespreken wilt vragen wij je, wanneer je dit niet telefonisch of via de mail wilt doen, om eerst een afspraak te maken. Doordat we maar met een klein clubje aan het werk zijn hebben we over het algemeen geen speling om met je om tafel te gaan zitten. Bedankt vast voor je begrip.
Let op!
Op 't Smallert mogen geen zelf meegebrachte consumpties meer genuttigd worden. Om in deze coronatijden het omzetverlies door de beperkte opening van het park financieel gezien minder ingrijpend te maken mogen alleen consumpties van 't Smallert genuttigd worden. We rekenen op je begrip.