Vanwege het coronavirus is restaurant en terras momenteel gesloten. We bezorgen wel eten en drinken aan de visvijver. Het is ook af te halen aan het loket.
 
Protocol terras en dagrestaurant:
Vanaf 1 juni mogen ons terras en dagrestaurant weer open. Maar alleen wanneer onze gasten voldoende afstand van elkaar houden. We zullen het terras en dagrestaurant ruimer opstellen. Er mogen maximaal 4 personen aan 1 tafel zitten, tenzij het een gezin is. Dan mogen er maximaal 6 personen aan 1 tafel zitten. Geen gezin? Dan allemaal op 1,5 meter afstand van elkaar aan tafel. Voor je naar binnen gaat vindt er een controlegesprek plaats om te kunnen peilen of iedereen in goede gezondheid verkeert. Ook moet je je handen ontsmetten voor je het dagrestaurant betreedt.
We zullen niet bedienen. Je geeft zelf je bestelling door, rekent deze af en wanneer we je bestelling klaar hebben haal je deze zelf af en neem je deze mee naar je tafel. Na afloop zet je je dienblad zelf in het daarvoor ingerichte afruimstation zodat de tafel leeg achterblijft. Wij maken vervolgens de tafel en stoelen weer schoon voor de volgende gasten. 
 
Menukaart:
Een 1,5-meter-maatregel betekent voor onze keuken, bar en balie dat we een stuk minder personeel in kunnen zetten. We hanteren daarom een eenvoudige menukaart om al onze bezoekers zo snel en verantwoord als mogelijk van eten en drinken te kunnen voorzien. Je vindt op onze menukaart o.a. boerenbrood met onze overheerlijke gerookte vis uit eigen kwekerij, frietjes, snacks, broodjes en drankjes.
Wanneer het terras en dagrestaurant vanaf 1 juni weer open zijn kun je, uitsluitend na reservering een dag van tevoren, een heerlijke high tea bestellen. Onbeperkt thee (of koffie) gecombineerd met een etagère lekkere hapjes. De kosten hiervoor zijn € 15,50 per persoon. Het assortiment van de high tea kan wisselen maar over het algemeen vind je fudge, nougat, petit fours, brownies, muffins, maccarons, scones, minisaucijsjes en sandwiches op de etagère.
 
Groepen:
Een lastig onderwerp waar we geen pasklaar antwoord op hebben. Wellicht is er met maatwerk het één en ander mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via info@smallert.nl
 
Let op!
Op ’t Smallert mogen geen zelf meegebrachte consumpties meer genuttigd worden. Om in deze coronatijden het omzetverlies door de beperkte opening van het park financieel gezien minder ingrijpend te maken mogen alleen consumpties van ’t Smallert genuttigd worden. We rekenen op je begrip.