In onze kaarsencadeaushop kijk je je ogen uit. Een groot deel van de collectie komt uit ons eigen atelier waar wij onze creativiteit loslaten op het mooie, herbruikbare product dat paraffine heet (oftewel kaarsvet). De ambachtelijke manier van werken maakt dat er aan elke kaars de nodige aandacht is besteed. Geen standaard massaproductie maar unieke kaarsen die je nergens anders vindt. Je zult versteld staan van de mogelijkheden!
Dinerkaarsen, fakkels, ballonkaarsen, zandkaarsen maar ook sprookjeskaarsen worden allemaal met de hand gemaakt. Tevens is er een kaarsencollectie van gerecyclede paraffine. Onze kaarsencollectie is aangevuld met leuke woonaccessoires en cadeaupakketten zodat je helemaal kunt slagen op 1 adres.
 
Niet alleen sierkaarsen maar ook gelegenheidskaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag, huwelijk of begrafenis vind je in onze collectie. Veel van deze kaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam, datum of foto. Voor begrafenissen en herdenkingsdiensten maken wij regelmatig passende kaarsen. Ook kunnen we bijvoorbeeld bedankjes voor bruiloften, kaarsen met een (bedrijfs-)logo en kaarsen voor (kerst)pakketten verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden! 
 
Met het oog op “groen” recyclen wij ook oud kaarsvet. Door het zorgvuldig te sorteren, zeven en zuiveren kunnen we van resten kaarsvet weer mooie creaties maken. Zo zorgen wij dat het op een mooie manier hergebruikt wordt. Op dit moment is er een innamestop op oud kaarsvet.
 
Op verzoek kunnen wij je via de mail voorbeelden van van de verschillende mogelijkheden sturen: info@smallert.nl. Zo kun je in samenspraak een kaars laten maken, geheel naar eigen smaak en wens. De levertijd op bestellingen is vaak 1 week, dus bestel op tijd! Sommige kaarsen kunnen opgestuurd worden. Daarvoor gelden onze voorwaarden voor verzenden.
 
Maatwerk kan ook door ons geleverd worden. Die ene speciale kandelaar, die afwijkende maat kaarsen die nergens te vinden is, het opmaken van schalen; in overleg is veel, heel veel mogelijk. Neem wel altijd je kandelaar of standaard mee zodat wij de exacte maten kunnen nemen. 
 
De getoonde foto’s van onze kaarsencollectie zijn seizoensgebonden, het assortiment in de winkel kan verschillen met de foto’s op de website.
 
Workshops geven is voor ons helaas niet mogelijk in een 1,5-meter-maatschappij. Daarom is onze workshopruimte dit seizoen gesloten.
 
Openingstijden kaarsencadeaushop:
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Koningsdag, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.
Workshopruimte gesloten.