Vanwege het coronavirus zijn er momenteel geen workshops mogelijk. De kaarsencadeaushop is wel dagelijks geopend.
 
In onze ambachtelijke kaarsenmakerij kun je volgens de eeuwenoude methode je eigen kaarsen dompelen. Nadat ze van een draai en en een mooi kleurtje zijn voorzien, mogen ze mee naar huis genomen worden. Je kunt kiezen uit verschillende workshops: dompelkaarsen, een vlechtkaars of een fakkel maken. Ook superleuk is het ballonkaarsarrangement. Deze wel even van tevoren reserveren! Tijdens het kaarsen maken wordt er een film vertoond waarin wij uitleggen hoe wij onze eigen kaarsencollectie vervaardigen. Een leuke activiteit voor familie-uitjes, verenigingen, schoolreisjes en kinderfeestjes!
 
Niet alleen de workshops zijn de moeite waard om te bezoeken; onze kaarsencadeaushop mag er ook zijn. Een groot deel van de collectie komt uit ons eigen atelier waar wij onze creativiteit loslaten op het mooie, herbruikbare product dat paraffine heet (oftewel kaarsvet). De ambachtelijke manier van werken maakt dat er aan elke kaars de nodige aandacht is besteed. Ons assortiment is uniek, je zult versteld staan van de mogelijkheden! Niet alleen sierkaarsen maar ook gelegenheidskaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, verjaardag, huwelijk of begrafenis vind je in onze collectie. Veel van deze kaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam, datum of foto. Vraag ons naar de mogelijkheden! Naast een ruim assortiment aan kaarsen hebben we ook leuke woonwinkelaccessoires als aanvulling op onze kaarsencollectie.
 
Met het oog op “groen” recyclen wij ook oud kaarsvet. Door het zorgvuldig te sorteren, zeven en zuiveren kunnen we van resten kaarsvet weer mooie creaties maken. Je kunt je restjes altijd bij ons inleveren. Dan zorgen wij dat het op een mooie manier hergebruikt wordt.
 
Openingstijden:
1 april t/m 31 oktober: dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
1 november t/m 31 maart: dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. 
Koningsdag zijn we dit jaar geopend, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.