Er worden geen workshops kaarsen maken gegeven. We hebben wel leuke DIY pakketten voor thuis! De kaarsencadeaushop is dagelijks geopend. Zowel in Emst als online op www.kaarsencadeaushop.nl.
 
De naam zegt het al; daar vind je de mooiste cadeaus, voor vele gelegenheden. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Onze kaarsencadeaushop in Emst is uiteraard ook volgens de laatste stijltrends ingericht met de mooiste kaarsen voor ieder budget. Leuk om op deze donkere, koude dagen te doen: thuis zelf kaarsen maken! Een DIY kaarsenkit met alle benodigdheden hiervoor vind je in onze webshop. We versturen dagelijks maar je kunt je bestelling ook bij ons afhalen. 

Zowel in de webshop als in onze winkel in Emst vind je een mooi assortiment aan gelegenheidskaarsen maar ook leuke dingen voor in je interieur. Want in onze ambachtelijke kaarsenmakerij maken we de mooiste dingen. Maar verwar ambachtelijk vooral niet met ouderwets of saai! Want wij bewijzen dat je met een oldskool werkwijze ook zeker kaarsen van deze tijd kunt maken.  
 
Kaarsen in strakke vormen, in vrolijke, frisse kleurtjes of juist pasteltinten, regenboogkaarsen, kaarsen volgens de laatste stijltrends; we maken ze allemaal. Liever een klassieke look? Kan hoor, maken we ook! En ook persoonlijke kaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, verjaardag, jubileum, huwelijk, begrafenis of herdenkingsdienst verlaten dagelijks ons atelier. Op verzoek maken we ook een foto of (geboorte)kaartje op je kaars. Deze kaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam en/of datum. Zo kun je in samenspraak een kaars laten maken, geheel naar eigen smaak en wens. We hebben wel een paar dagen nodig om je kaars te maken dus bestel op tijd! Wanneer je je kaars op laat sturen gelden daarvoor onze voorwaarden voor verzenden.
 
In onze kaarsencadeaushop in Emst kijk je je ogen uit. Een groot deel van de collectie komt uit ons eigen atelier waar wij onze creativiteit loslaten op het mooie, herbruikbare product dat paraffine heet (oftewel kaarsvet). De ambachtelijke manier van werken maakt dat er aan elke kaars de nodige aandacht is besteed. Geen standaard massaproductie maar unieke kaarsen die je nergens anders vindt. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Dinerkaarsen, fakkels, ballonkaarsen, zandkaarsen maar ook sprookjeskaarsen worden allemaal met de hand gemaakt. Onze kaarsencollectie is aangevuld met leuke woonaccessoires zodat je helemaal kunt slagen op 1 adres.
 
Met het oog op "groen" recyclen wij ook oud kaarsvet. Door het zorgvuldig te sorteren, zeven en zuiveren kunnen we van resten kaarsvet weer mooie creaties maken. Zo zorgen wij dat het op een mooie manier hergebruikt wordt. Wanneer je kaarsenresten bij ons inlevert krijg je vanaf 1 kg als vergoeding daarvoor een kleine korting op artikelen uit onze kaarsencadeaushop. Dus ruim je kasten en lades op en breng je oude kaarsen(resten) naar 't Smallert!
 
De getoonde foto’s van onze kaarsencollectie zijn seizoensgebonden, het assortiment in de winkel kan verschillen met de foto’s op de website.
 
Openingstijden kaarsencadeaushop:
Online 24/7 geopend: www.kaarsencadeaushop.nl
Winkel in Emst dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend.
Beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.
Workshopruimte gesloten.