Onze kaarsenmakerij heeft een nieuwe webshop geopend: www.kaarsencadeaushop.nl 
 
Daarin vind je een mooi assortiment aan gelegenheidskaarsen maar ook leuke dingen voor in je interieur. Zo is het voor iedereen mogelijk een mooie kaars van 't Smallert in huis te hebben. Want in onze ambachtelijke kaarsenmakerij maken we de mooiste dingen. Maar verwar ambachtelijk vooral niet met ouderwets of saai! Want wij bewijzen dat je met een oldskool werkwijze ook zeker kaarsen van deze tijd kunt maken.  
 
Kaarsen in strakke vormen, in vrolijke, frisse kleurtjes of juist pasteltinten, regenboogkaarsen, kaarsen volgens de laatste stijltrends; we maken ze allemaal. Liever een klassieke look? Kan hoor, maken we ook! En ook persoonlijke kaarsen voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, verjaardag, jubileum, huwelijk, begrafenis of herdenkingsdienst verlaten dagelijks ons atelier. Op verzoek maken we ook een foto of (geboorte)kaartje op je kaars. Deze kaarsen kunnen gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een naam en/of datum. Zo kun je in samenspraak een kaars laten maken, geheel naar eigen smaak en wens. We hebben wel een paar dagen nodig om je kaars te maken dus bestel op tijd! Wanneer je je kaars op laat sturen gelden daarvoor onze voorwaarden voor verzenden.
 
In onze kaarsencadeaushop in Emst kijk je je ogen uit. Een groot deel van de collectie komt uit ons eigen atelier waar wij onze creativiteit loslaten op het mooie, herbruikbare product dat paraffine heet (oftewel kaarsvet). De ambachtelijke manier van werken maakt dat er aan elke kaars de nodige aandacht is besteed. Geen standaard massaproductie maar unieke kaarsen die je nergens anders vindt. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! Dinerkaarsen, fakkels, ballonkaarsen, zandkaarsen maar ook sprookjeskaarsen worden allemaal met de hand gemaakt. Onze kaarsencollectie is aangevuld met leuke woonaccessoires zodat je helemaal kunt slagen op 1 adres.
 
 
Maatwerk kan ook door ons geleverd worden. Die ene speciale kandelaar, die afwijkende maat kaarsen die nergens te vinden is, het opmaken van schalen; in overleg is veel, heel veel mogelijk. Neem wel altijd je kandelaar of standaard mee zodat wij de exacte maten kunnen nemen. 
Met het oog op "groen" recyclen wij ook oud kaarsvet. Door het zorgvuldig te sorteren, zeven en zuiveren kunnen we van resten kaarsvet weer mooie creaties maken. Zo zorgen wij dat het op een mooie manier hergebruikt wordt. Op dit moment is er een innamestop op oud kaarsvet.
 
De getoonde foto’s van onze kaarsencollectie zijn seizoensgebonden, het assortiment in de winkel kan verschillen met de foto’s op de website.
 
Workshops geven is voor ons helaas niet mogelijk in een 1,5-meter-maatschappij. Daarom is onze workshopruimte dit seizoen gesloten.
 
Openingstijden kaarsencadeaushop:
Online 24/7 geopend, in Emst dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
Koningsdag, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.
Workshopruimte gesloten.