In onze kaarsenmakerij bevindt zich een workshopruimteHier kun je verschillende workshops volgen. Een gezellige activiteit die zich uitstekend leent voor kinderfeestjesfamiliedagen of uitjes met de vereniging maar ook heel leuk is om als gezin of vriendenclubje samen te doen. 
 
Er kunnen maximaal 50 personen tegelijk een workshop volgen. Bestaat jouw gezelschap uit meer dan 50 personen? Mail ons dan via info@smallert.nl want grotere groepen kunnen we splitsen. Uiteraard kun je ook met een kleinere groep bij ons terecht, namelijk al vanaf 1 persoon! Voor alle workshops geldt dat reserveren gewenst is. Dan weet je ook zeker dat er een plekje voor je is.
 
 
Je kunt de volgende workshops bij ons volgen:
 
Workshop dompelkaarsen maken: € 5,50 p.p.
Tijdens deze workshop ga je 2 kaarsen dompelen die je vervolgens van een kleurtje en een mooie draai kunt laten voorzien. Kleine kinderen zullen onder begeleiding van een volwassene de workshop moeten volgen.
 
duur 1 uur en de workshop start op de hele uren.
leeftijd vanaf 4 jaar.
reserveren is gewenst, dan weet je zeker dat je een plekje hebt.
 
Workshop vlechtkaars maken: € 5,50 p.p.
Tijdens deze workshop dompel je zelf drie kaarsjes die vervolgens gekleurd en in elkaar gevlochten worden.
Kleine kinderen zullen altijd onder begeleiding van een volwassene de workshop moeten volgen.
 
duur 45 minuten en de workshop start op de hele uren.
leeftijd vanaf 4 jaar.
reserveren is aan te raden vanwege het beperkte aantal plekken voor deze workshop.
 
Workshop fakkel maken: € 8,00 p.p.
Tijdens deze workshop gebruik je een bamboestok omwikkeld met katoen om deze om te toveren tot een kleurrijke fakkel. Kleine kinderen zullen altijd onder begeleiding van een volwassene de workshop moeten volgen.
 
duur 45 minuten en de workshop start op de hele uren.
leeftijd vanaf 4 jaar.
reserveren is aan te raden vanwege het beperkte aantal plekken voor deze workshop.
  
Tip: Bekijk ons high tea-arrangement. Een goede combi van creatief bezig zijn en lekker eten!
 
LET OP! Wanneer je alleen het winkeltje wilt bezoeken, betaal je uiteraard geen entreekaartje. Maar wil je de workshopruimte betreden? Dan bent je verplicht een entreekaartje te kopen. Uiteraard mag je dan ook gezellig meedoen met de workshop, veel leuker dan alleen kijken toch?! Heb je daar geen zin in, dan krijg je van ons een setje kaarsen mee. Dus altijd waar voor het geld van je entreekaartje!