Vanwege het coronavirus zijn er momenteel geen kinderfeestjes mogelijk.
 
Vier je kinderfeestje op ’t Smallert! 
 
Lekker spelen en ravotten in ons speelpark, zelf mooie kaarsen maken en vissen op forel: bij Gezinspark ’t Smallert is het altijd feest!
 
Speelpark: Ideaal voor leuke buitenfeestjes… Want dit ware speelparadijs is superleuk! Wat dacht je van hoge glijbanen, een bootjesvijver, vlotten, stapstenen, een megaklimnet, een spelletjesboog met muziek, een waterglijbaan en een echte pannakooi… Dé plek waar je jouw kinderfeestje op zijn best kunt vieren! Weer mogelijk vanaf 28 maart.
 
Kaarsenmakerij: Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je supermooie kaarsen! Je gaat ze eerst dompelen in een bak met kaarsvet. Daarna zoek je een mooie vorm en een gave kleurencombinatie uit. Uiteraard mag je je zelfgemaakte kaarsen mee naar huis nemen en zo heeft iedereen een mooi aandenken aan jouw coole feestje… Je kunt dompelkaarsen, een vlechtkaars of een fakkel maken. Voor een middagvullend programma hebben we een leuk arrangement met een onderzetter beschilderen en een mini-sprookjeskaars maken; dit is het knutselfeestje!
  
Forelvissen: Voor een stoer feestje ga je natuurlijk vissen! Heerlijk aan de waterkant met je vriendjes en vriendinnetjes… en een visgids natuurlijk. Want hij leert jullie alles over vissen. Hoe het nou werkt met zo’n hengel, welk aas je moet gebruiken, vistechnieken en hoe je respectvol met je gevangen vis omgaat. Want respect voor de vis staat altijd voorop! Spannend, educatief en vooral een feest dat je nooit meer zal vergeten…. 
 
Forellenkwekerij: Een rondleiding langs de vijvers met duizenden forellen: wie wil dat nou niet?! Eerst een filmpje kijken over deze mooie vissen en daarna proberen met handen een vis te vangen. Stoer! Weer mogelijk vanaf 28 maart.
 
Eten en drinken: Voor een pauzemomentje met ranja en iets te snoepen of een arrangementje met patat, snacks, ranja en een zakje snoepjes draaien wij onze hand niet om. Blijft de keuken van je moeder ook netjes 😉
 
Voor beschikbaarheid en reserveren mail je naar info@smallert.nl.