Onze Sander gaat weer pulled pork maken!

Op 20 december steekt hij de rookkast weer aan om procureurs om te toveren tot pulled pork. Dit is langzaam gegaard varkensvlees dat na bereiding zo zacht is dat je het met 2 vorken zo uit elkaar kunt trekken. De pulled porks liggen ongeveer 10 uur te garen boven een vuur van beukenhout. Na het bereiden worden ze in hun geheel gevacumeerd zodat je de pulled pork thuis met zak en al in 20 minuutjes warm kunt maken in kokend water. Bij iedere bestelling wordt huisgemaakte barbecuesaus meegeleverd.
Het vlees wordt op vrijdag 20 december bereid en kan van 21 t/m 24 december afgehaald worden. De pulled pork is gekoeld tot ruim na Kerst houdbaar dus als je een stukje over hebt komt het wel op. En anders is het ook heel goed in te vriezen voor een later smulmoment.

Maar… je moet je pulled pork wel van tevoren bestellen! En wel uiterlijk 16 december. Een pulled pork weegt ongeveer 1250 gram en kost € 27,50. 
We hebben plek voor 25 procureurs (=pulled pork). Wees er dus snel bij en geef je bestelling door via bestelling@smallert.nl of 0578-661621. Geen plek meer in de rookkast? We hebben ook hele lekkere visjes voor je kerstdiner, sowieso het overwegen ook waard 😉