Vanwege het coronavirus is het speelpark voorlopig gesloten.
 
Ons uitgebreide speelpark is een waar buitenspeelparadijs! Perfect voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Ook is ons speelpark ideaal voor het houden van kinderfeestjes, schoolreisjes en uitjes met de vereniging.
 
Speeltoestellen voor groot en klein in een mooie, groene omgeving! Lekker klimmen, klauteren, schommelen en glijden in ons uitgebreide speelpark.
 
Er zijn een aantal wateractiviteiten zoals de pontjes, stapstenen en een grote waterglijbaan. Maar ook leuke klimtoestellen, een airtrampoline en spectaculaire glijbanen ontbreken natuurlijk niet in ons park. Ook kan er lekker gedanst worden onder onze Yalp Sona, een boog met spelletjes op muziek. In de pannakooi kunnen de kinderen hun vaders aftroeven met hun voetbalkunsten.
 
Vanaf ons terras heb je een goed overzicht over het speelparadijs. Zo kunnen ouders, grootouders en begeleiders met een gerust hart de kroost hun gang laten gaan en zelf even bijkomen met een lekker hapje en drankje.
 
Tips:
* Geeft het weerbericht aan dat Emst een buitje kan verwachten? Houd dan in je achterhoofd dat het een voorspelling is. Negen van de tien keer is de voorspelling erger dan de werkelijkheid. En kinderen? Die maakt het niks uit of het nou regent of dat de zon schijnt. Zij gaan gewoon spelen. Je kunt altijd even binnen schuilen voor een buitje.
* Bij warm weer is het aan te raden een parasol mee te nemen.
* Zwemkleding, droge kleding en een handdoek zijn vaak geen overbodige luxe.
* Neem zwembandjes of reddingsvestjes mee voor de kleintjes (zwembandjes zijn over het algemeen ook bij ons te koop).
* Voor onze speeltoestellen gelden bepaalde gebruiksregels. Minimale lengtes en maximale gewichten zijn een voorbeeld hiervan. Bij aankoop van je kaartje ga je hiermee automatisch akkoord. Je kunt uiteraard de reglementen bij ons opvragen.
* Gebruik van de waterglijbaan is alleen mogelijk als je 1.40 meter of langer bent. Ben je kleiner dan 1.40 en kom je dus onder onze meetlat? Dan mag je er voor je eigen veiligheid niet af. Hier worden met het oog op veiligheid geen uitzonderingen op gemaakt. Het is niet toegestaan met 2 personen op een sleetje naar beneden te gaan.
 
Openingstijden:
2 juni t/m 31 oktober dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
1 november t/m 1 juni gesloten.
Koningsdag gesloten.
De bootjesvijver is geen onderdeel meer van het speelpark omdat dit nu een visvijver is. Daarom is de entree verlaagd.