Vis van ’t Smallert: eerlijk, heerlijk en lokaal!

Koken als een sterrenchef (Restaurant De Leest in Vaassen ging je voor!)? Met lokale vis? Goedkoper, verser én lekkerder dan de vis in de supermarkt? Zoek niet verder. Voor een smakelijk visje ga je naar ‘t Smallert. De Emster forellenkwekerij heeft een uitgebreid assortiment verse en gerookte forel en maakt ook heerlijke vissalades- en pakketten. Onze visjes zijn een Erkend Veluws Streekproduct en worden met liefde, tijd en aandacht grootgebracht door vader en zoon forellenkweker. Geniet van een smakelijk Veluws visje!
 
Download hier onze flyer: Kerstassortiment
 
Vispakketten: bestel 3 dagen van tevoren via bestelling@smallert.nl of 0578-661621.
 
Vitamine D-pakket: € 25
Wist je dat forel barstensvol vitamine D zit? En dat kan een positief verschil maken in de strijd tegen corona! Van alle voedingsmiddelen die vitamine D bevatten zijn forel en paling koploper. In onze Vitamine D-plank vind je koud gerookte forel en zalmforel, gerookte forel- en palingfilet, huisgemaakte borrelsalade, crackers en toastjes. Alles is gefileerd en gebruiksklaar, je hoeft alleen je mooiste borrelplank uit de kast te halen.

Veluwse borrelpakket: € 25
Dit borrelpakket met Apeldoornse biertjes is ook een topper. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en crackers doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke borrelplank tevoorschijn toveren.

OMEGA-3 pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!