Vis van ’t Smallert: eerlijk, heerlijk en lokaal!

Koken als een sterrenchef (Restaurant De Leest in Vaassen ging je voor!)? Met lokale vis? Goedkoper, verser én lekkerder dan de vis in de supermarkt? Zoek niet verder. Voor een smakelijk visje ga je naar ‘t Smallert. De Emster forellenkwekerij heeft een uitgebreid assortiment verse en gerookte forel en maakt ook heerlijke vissalades- en pakketten. Onze visjes zijn een Erkend Veluws Streekproduct en worden met liefde, tijd en aandacht grootgebracht door vader en zoon forellenkweker. Geniet van een smakelijk Veluws visje!
 
Bezorgronde 26 april: bestelling@smallert.nl of 0578-661621.

Met Koningsdag iets lekkers bij de borrel? Bestel dan bij ’t Smallert een Oranje-Boven-pakket! Heerlijke cheesecake voor bij de koffie, oranje visjes voor de bij borrel en een fijne geurkaars voor de gezelligheid. Maandag 26 april doen we tussen 16.00 en 17.30 uur weer een bezorgronde in de gemeente Epe (afhalen kan natuurlijk ook). Bestel voor zaterdag 24 april 15.00 uur je fijne Smallertvisjes en geniet met Koningsdag van heerlijke Emster lekkernijen.

Oranje-Boven-pakket: € 25
Sinaasappel cheesecake, koud- en warm gerookte zalmforel, borrelsalade, zalmforelsalade, toastjes en crackers, handgegoten sinaasappel-perzik geurkaars.

OMEGA 3-pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforelfilet, koud gerookte zalmforelfilet, gerookte paling.

Vitamine D-pakket: € 25
Koud gerookte zalmforelfilet, gerookte forelfilet, gerookte zalmforelfilet met Veluwse kruiden, gerookte palingfilet, borrelsalade, toastjes en crackers.

Veluws borrelpakket: € 25
Gerookte forel- en zalmforelfilet, borrelsalade, toastjes, crackers, Veluwse Schavuyt speciaalbiertjes.

Verspakket: € 25
Hele forellen, forelfilet, zalmforelfilet, viskruiden.

Palingpakket: € 25
Gerookte, hele paling.

DIY kaarsenkit basic: € 16
Blik kaarsvet, binnenlont, buitenlont, gebruiksaanwijzing.

DIY kaarsenkit deluxe: € 40
Blik kaarsvet, binnenlont, buitenlont, pitvoetjes, verschillende geuroliën en kleurstoffen, navulverpakkingen kaarsvet.

 
Openingstijden:
verkoop verse en gerookte vis: dagelijks vanaf 09.00 uur. We hebben een dagverse voorraad in onze koelvitrine. Deze dagvoorraad wordt tot 16.00 uur aangevuld. Daarna geldt; op=op! Daarom kun je verse vis het beste even van tevoren bestellen via 0578-661621. Onze verse vis is ook diepgevroren verkrijgbaar. Gerookte vis is altijd voorradig.