Vissen is voor iedereen. Het is een (ont)spannende bezigheid en een leuk dagje uit. En of je nou beginnend of gevorderd bent, bij 't Smallert is vissen een ware beleving! 
Er kan dagelijks op 3 visvijvers worden gevist op (zalm)forel. Dit kun je doen in een ochtendsessie en een middagsessie. Voor vijver 3 zijn nog 2 extra instaptijden mogelijk. 
Sinds dit voorjaar is avonturenvijver 4 geopend. Daar kun je op basis van het catch&release principe vissen op steur, karper en albinomeerval. Dat betekent dat je daar weerhaakloos vist en de vis direct na vangst weer onbeschadigd terugzet
 
In deze coronatijden hebben we het aantal toegestane vissers per vijver naar beneden bijgesteld. Iedere visser moet bij een paaltje staan. Dan houd je automatisch voldoende afstand van je buurman- of vrouw. Je mag wel van paaltje wisselen, er zijn meer paaltjes dan toegestane vissers.
De slachtruimte is geopend. Er mogen 2 personen tegelijk naar binnen. Maak je vis ook tussendoor schoon zodat er geen lange wachtrijen ontstaan aan het eind van de dag. 
Voor het vissen, op welke vijver dan ook, kun je niet reserveren tenzij je een hele vijver wilt afhuren. Eigen consumpties zijn niet meer toegestaan op 't Smallert. Kijk in onze agenda om te zien welke leuke visactiviteiten we allemaal organiseren!
 
Openingstijden:
Forelvissen kan het hele jaar door dagelijks in een ochtend- en een middagsessie. Deze zijn van 08.00 tot 12.30 en van 12.30 tot 17.00 uur. Op vijver 3 zijn ook sessies van 2,25 uur mogelijk. Deze sessies starten om 08.00/10.15/12.30/14.45 uur.
Catch&release vissen kan het hele jaar door dagelijks in sessies van 2,25 uur die starten om 08.00/10.15/12.30/14.45 uur.
 
Koningsdag, beide kerstdagen en nieuwjaarsdag gesloten.