Vispakketten:
We doen iedere vrijdag een bezorgronde in de Gemeente Epe. We kunnen verschillende vispakketten bij je thuis bezorgen. En lekker dat ze zijn… Onze kaarsencadeaushop heeft ook mooie cadeaupakketjes. En deze bezorgen we ook aan huis. Al onze pakketten zijn lokaal geproduceerd! Uiterlijk woensdag besteld = vrijdag aan huis bezorgd.

Kaarsencadeaupakket: € 25
Leuke cadeaupakketjes in de kleuren donkerblauw/okergeel, zachtgroen en oudroze. Mooie, handgemaakte kaarsen, een kandelaar en onderzetter. Sfeervol voor ieder interieur!

Zalmforel&asperges pakket: € 28,50
Onze gerookte zalmforelfilet gaat heel goed samen met asperges. Gerookte zalmforel en huisgemaakte remouladesaus van ’t Smallert, asperges en geschrapte kriel van Bouwmeester Buitengewoon Vers Vaassen, eitjes van De Zwaan uit Emst en Apeldoorns witbier van Veluwse Schavuyt.

Veluwse visplank: € 25
Nu we massaal thuis blijven is het toch fijn om af en toe even te genieten van een goeie borrelplank. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en stokbrood doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke plank tevoorschijn toveren …

OMEGA-3 pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, gerookte zalmforel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!

Bestellen? Graag! Dat kan via 0578-661621, bestelling@smallert.nl of de chat van onze FB.
We sturen je een Tikkie en leveren het op vrijdag tussen 16.00 en 17.30 uur bij je aan huis in de gemeente Epe. Afhalen kan natuurlijk ook, wel van tevoren bestellen!

#eatwellshoplocal #lekkerlokaal #asperges #gerooktevis #smallert #machtigfijn #supportyourlocals